13.11.2014 16:05

Telpu futbola čempionātā uzvaras mijas ar zaudējumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Apgriezienus pamazām uzņēmis Rīgas telpu futbola čempionāts, kura otrajā un trešajā līgā mainīgām sekmēm turpina spēlēt vairāku Pierīgas novadu komandas.

Otrās līgas A apakšgrupā "sauso" uzvaru izcīnījis futbola klubs "Jaunolaine", kas ar 5:0 pieveica "PB Line" vienību. Savukārt "LKR Ropaži" komandas futbolisti piedzīvojuši divus zaudējumus – 2:4 pret "Baltic International Bank" un 3:7 pret "PB Line". Turnīra tabulā olainieši ar 10 punktiem šobrīd ieņem pirmo vietu, bet ropažniekiem ir trīs punkti un devītā vieta.

B grupā pirmo vietu saglabā Baldones futbolisti, kuri pēdējās divās spēlēs piekāpās "Industrial Steel Group" komandai 0:3 un ar 4:3 pārspēja LSPA vienību. Baldoniešiem ir 18 punkti – par četriem vairāk nekā trešajā vietā esošajai un Baložos bāzētajai komandai "TENTE", kas pēdējā mačā apspēlēja Banku augstskolu 7:1.

Trešās līgas A grupā uzvaras ar zaudējumiem mijas FK "Taipans"/Saulkrasti telpu futbola komandai, kas vispirms ar 4:2 pārspēja "Darba Rezerves", bet pēc tam piedzīvoja sakāvi 0:6 mačā pret grupas līderiem "Eurologiem". Saulkrastieši tabulā ieņem astoto vietu (6 p.).

B grupā otrajā vietā atrodas ASK Kadaga-2 vienība, kas līdzīgi kā citas Pierīgas komandas pēdējās divās cīņās guva vienu uzvaru (6:4 pār "Medical Group DENS") un piedzīvoja vienu neveiksmi (0:1 pret "Baltic Express LV"). Tāda pati bilance arī Ķekavas novada telpu futbola komandai – 3:2 pār "AFK Haube.lv/Antdopings" un 1:3 pret "MLFC Victoria/Lerona". Ķekavieši pagaidām ieņem sesto pozīciju.