10.11.2014 16:43

Salaspils frisbijistiem divas otrās vietas starptautiskā turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijistiem divas otrās vietas starptautiskā turnīrā www.ogrenet.lv un Salaspils sporta nams

Salaspilī, Ogrē un Lielvārdē divas dienas notika starptautisks frisbija turnīrs ar septiņu valstu komandu piedalīšanos, kas ievada telpu frisbija sezonu. Gan vīru, gan dāmu konkurencē otro vietu izcīnīja Salaspils frisbija kluba komandas.

Vīru komanda "Salaspils WT" turnīrā, kurā piedalījās 19 vienības, svinēja četras uzvaras apakšgrupu turnīrā, pusfinālā ar 10:8 pārspēja Rīgas "Ultimate Decision" un vienīgi finālā ar 13:15 piekāpās "LSD" komandai no Krievijas.

Negaidīti augsto sesto vietu izcīnīja Salaspils frisbija kluba junioru komanda, kas pirms turnīra rangā tika vērtēta ar pēdējo 19. numuru. Bet par vīru turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina "Salaspils WT" pārstāvi Reini Otisonu.

Līdzīgus rezultātus uzrādīja arī "Salaspils FK" komanda dāmu turnīrā. Salaspils frisbija spēlētājas palika neuzvarētas apakšgrupā, pusfinālā pārspēja Ogres "Momentu" 10:8, bet izšķirošajā cīņā zaudēja Krievijas klubam "Cosmic Girls" 8:15. Salaspilietes arī ieguva frisbijam raksturīgo "spēles gara" balvu.

23. novembrī Rīgā tiks atklāta Latvijas Frisbija līga, kas ritēs līdz nākamā gada marta vidum. Sezonas ietvaros notiks arī ierastie studentu un jaunatnes čempionāti. Nākamā gada martā Salaspilī pirmo reizi frisbija vēsturē tiks organizēta Baltijas čempionu kausa izcīņa, kurā sacentīsies telpu frisbija Baltijas čempionu vienības.