05.11.2014 12:51

Ikšķiles florbolisti sakauj Inčukalna "koijotus"

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles florbolisti sakauj Inčukalna "koijotus" Latvijas Florbola savienība

Rīgas atklātajā čempionātā florbolā (RAČF) pašreizējie čempioni izrādās krietni pārāki par turnīra debitantiem.

Florbola kluba "Ikšķile" un komandas "Inčukalns Coyoti" spēles pirmajās desmit minūtēs bumbiņa sešas reizes ielidoja "koijotu" vārtos, bet līdz pirmās trešdaļas beigām tas notika vēl trīs reizes. Pēc šāda nokdauna Inčukalna florbolisti vairs nespēja atgūties un piedzīvoja pamatīgu sakāvi 2:14.

FK "Ikšķile" rindās ar pieciem precīziem metieniem izcēlās komandas rezultatīvākais spēlētājs Raimonds Zemzāle, četrus vārtus iemeta Mārtiņš Vilks.

Ar četrām uzvarām četrās spēlēs un maksimālo punktu skaitu (12) florbola klubs "Ikšķile" saglabā pirmo vietu RAČF Austrumu grupas turnīra tabulā. Trīs punkti mazāk, taču pēc aizvadītām trim spēlēm ir Carnikavas komandai, kas arī pagaidām nav piedzīvojusi zaudējumus.

Trešo vietu grupā ieņem "Saulkalne S" vienība (6 p.), bet "Inčukalns Coyoti" ar trim punktiem noslīdējuši uz septīto vietu.

Nākamās spēles Rīgas čempionātā Pierīgas komandām paredzētas nākamnedēļ – 11. novembrī inčukalnieši savā laukumā uzņems carnikaviešus, FK "Ikšķile" Lāčplēša dienas vakarā viesosies pie "Rīgas Sargiem", bet dienu vēlāk "Saulkalne S" florbolisti spēlēs ar komandu "Bigfoots Pro".