04.11.2014 16:42

Ādažu džudistiem astoņas Jelgavas čempionāta medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu džudistiem astoņas Jelgavas čempionāta medaļas Einārs Binders

Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) pārstāvji Jelgavas jaunatnes meistarsacīkstēs džudo izcīnīja trīs pirmās vietas, vienu otro un četras trešās, komandu vērtējumā ierindojoties trešajā vietā.

Sacensības U-14 un U-16 vecuma grupās bija arī sezonas garumā notiekošās Rīgas Brīvostas balvas izcīņas piektais posms. U-14 vecuma grupā svara kategorijā līdz 38 kg pirmo vietu 19 dalībnieku konkurencē izcīnīja ādažnieks Andrejs Rižovs, kurš ir arī ba;vas izcīņas kopvērtējuma labāko trijniekā.

Viena uzvara Ādažu BJSS pārstāvjiem arī U-16 grupā – to svara kategorijā līdz 50 kg izcīnīja Uldis Nartišs. Vēl pie uzvaras Jelgavā tika Klāvs Gailītis U-12 grupā, bet otro vietu izcīnīja Fricis Štrauss jaunākajā U-10 vecuma grupā.

Trešajās vietās ierindojās Aleksejs Kulakovs (U-10), Artūrs Kiseļevskis, Valters Jenerts (abi U-12) un Valdemārs Gerke (U-14), bet solis līdz goda pjedestālam pietrūka piektajā vietā finišējušajiem Kristapam Nartišam (U-10), Mikam Baumgartam un Gustavam Ekmanim (U-12).

Pa vienai bronzas medaļai tika arī citu Pierīgas novadu pārstāvjiem. Oļegs Maistruks no Ulbrokas sporta kluba to izcīnīja U-14 vecuma grupā, bet siguldietis Bruno Gailāns – U-10 vecuma grupā.