01.11.2014 21:06

Futbola pirmā līga: "Auda" uzvar Salaspilī, "Olaine" izglābjas Smiltenē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbola pirmā līga: "Auda" uzvar Salaspilī, "Olaine" izglābjas Smiltenē FK "Auda"

Trim Pierīgas futbola klubiem "Syform" Latvijas pirmās līgas turnīrā atlicis aizvadīt pa vienai spēlei.

Sestdien priekšpēdējā kārtā divi no Pierīgas klubiem tikās savā starpā – Ķekavas"Auda" Salaspils sporta nama stadionā ar 4:0 pārliecinoši pieveica Salaspils komandu. Vārtus uzvarētāju labā guva Rūdolfs Ratfelders, Artūrs Fjodorovs, Felipe Janni Bazilio un Jānis Mangulis.

Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" komanda viesojās pie futbola kluba "Smiltene". 35. minūtē olainiešus vadībā izvirzīja Daniels Ķemers, taču vēl līdz pārtraukumam laukuma saimnieki panāca izlīdzinājumu, bet otrā puslaika vidū arī izvirzījās vadībā. Ritēja jau kompensācijas laika pēdējā minūtē, kad ar precīzu raidījumu Ēriks Markovs panāca neizšķirtu 2:2.

Pirmās līgas pēdējā kārtā 8. novembrī divu pastarīšu savstarpējā mačā Salaspils komanda savā laukumā uzņems futbola klubu "Pļaviņas DM", FK "Auda" viesosies pie FK "Smiltene", bet AFA "Olaine" futbolisti aizvadīs izbraukuma spēli pret SFK "United" vienību.

Vēl pirms šīm spēlēm ir skaidrs, ka ķekavieši sezonu noslēgs sestajā vietā, salaspilieši paliks priekšpēdējā 15. vietā, bet olainieši, kuri šobrīd ir divpadsmitie, var par vienu pozīciju pakāpties uz augšu vai noslīdēt uz leju.