31.10.2014 12:46

Pierīgas florbola klubiem pirmās četras vietas Rīgas čempionāta turnīra tabulā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbola klubiem pirmās četras vietas Rīgas čempionāta turnīra tabulā Latvijas Florbola savienība

Šonedēļ turpinājās Rīgas atklātais čempionāts florbolā (RAČF), kurā ar labiem panākumiem turpina piedalīties vairākas Pierīgas novadu komandas.

A apakšgrupā klubi ar Pierīgas "pierakstu" šobrīd turnīra tabulā ieņem pirmās četras vietas. Ar trim uzvarām trijās spēlēs pirmo vietu dala florbola klubs "Ikšķile" un Carnikavas komanda, kas pēdējās cīņas trešajā trešdaļā salauza "Rīgas Lauvu" pretestību – 8:5. Gatis Miglāns uzvarētājiem guva trīs vārtus, Dēvidam Osītim divi precīzi metieni un divas rezultatīvas piespēles.

Trešo pozīciju ar sešiem punktiem ieņem "Saukalne S" florbolisti, kuri ar 12:4 pārliecinoši pieveica komandu "Rīgas Sargi". Linards Dadajevs guva četrus vārtus, bet Aleksandrs Mahortovs nopelnīja četrus rezultativitātes punktus (2+2).

Divas dienas iepriekš ar "Rīgas Sargiem" tikās RAČF debitanti "Inčukalns Coyoti" komandas florbolisti. Trešajā periodā viņiem neizdevās atspēlēties no triju vārtu deficīta (1:4) un nācās piedzīvot zaudējumu 4:5. Ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rihards Asniņš. Inčukalnieši A grupas tabulā ir ceturtajā vietā (3 p.).

Sliktāk klājas "Ķekavas Bulldogs" komandai, kas B grupā trijos mačos tikusi tikai pie viena punkta un ieņem septīto vietu. Pēdējā spēlē pret "Bigfoots Ko" vienību "buldogi" jau pirmajās trijās minūtēs ielaida trīs vārtus un beigās zaudēja 6:13. Uģim Rapam un Vladislavam Čerņavskim pa diviem vārtu guvumiem, Mikum Rozem "gols" un trīs piespēles.