30.10.2014 13:13

Rīgas telpu futbola čempionāts turpinās arī Pierīgas sporta zālēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas telpu futbola čempionāts turpinās arī Pierīgas sporta zālēs arhīvs

Cita pēc citas otrās un trešās līgas turnīros iesaistās ar Pierīgas novadiem saistītās komandas. Sekmes tām pagaidām bijušas dažādas.

Otrās līgas A grupas turnīrā "ASK Kadaga" vienība vispirms ar 6:3 pieveica Rīgas Stradiņa universitātes komandu (pa diviem vārtiem guva Matīss Kučinskis un Jānis Kriuliņš), bet pēc tam sīvā cīņā piekāpās "Jaunajam Dinamietim" 4:5 (divi vārti Gunta Gabrāna kontā). Pagaidām bez zaudējumiem cīnās futbola klubs "Jaunolaine", kas nospēlēja neizšķirti 4:4 ar komandu "PB Line" un ar 5:2 uzvarēja "Jauno Dinamieti".

B grupā veiksmīgs sezonas sākums izdevies Baldones futbolistiem. Viņi ar 5:3 pieveica Rīgas pašvaldības policijas (RPP) komandu (Jānim Priedem divi precīzi raidījumi), ar 3:1 Banku augstskolu un ar 6:1 komandu "ILGA" (divi vārtu guvumi Edgaram Prauliņam). Uzvaru pār RPP komandu Baložos guva arī "TENTE" vienība – 7:2. Piektdien pirmo spēli B grupas turnīrā aizvadīs "LKR Ropaži" vienība.

Trešās līgas turnīra mačā Baložu vidusskolas zālē neizšķirti 1:1 nospēlēja Ķekavas novada futbolisti un klubs "ASK Kadaga-2". Savukārt futbola klubs "Taipans"/Saulkrasti sezonu iesācis ar divām neveiksmēm – 1:2 savā laukumā pret "G4S Husky" un 2:4 viesos pret "JOMA". Nākamnedēļ pirmā spēle paredzēta Vangažu futbola komandai.

Jau vēstīts, ka Rīgas telpu futbola čempionāta izspēles formāts otrajā un trešajā līgā palicis nemainīgs. Vispirms tiks aizvadītas divu apļu cīņas divās apakšgrupās. Pēc tam pa četrām spēcīgākajām vienībām no katras apakšgrupas turpinās cīņu par medaļām, bet pārējie sacensību dalībnieki izspēlēs vietas no devītās līdz 14., kā arī no 15. līdz 22.