25.10.2014 11:29

Carnikavas un Ikšķiles florbolistiem uzvaras Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas un Ikšķiles florbolistiem uzvaras Rīgas čempionātā arhīvs

Rīgas atklātajā čempionātā florbolā (RAČF) bez zaudējumiem turpina spēlēt Carnikavas un Ikšķiles komandas; sliktāk klājas ķekaviešiem un saulkalniešiem.

Carnikavieši jaunās sezonas otrajā spēlē aizraujošā cīņā savā laukumā ar 10:7 pārspēja Rīgas "Bigfoots Pro" komandu. Pēc pirmās trešdaļas mājinieki bija vadībā 4:0, taču trešā perioda sākumā "sniega cilvēki" bija pamanījušies rezultātu izlīdzināt (6:6). Galotnē tomēr pārāki izrādījās laukuma saimnieki, kuru rindās ar trim precīziem metieniem izcēlās Kaspars Pacēvičs.

Pašreizējie čempionu titula īpašnieki FK "Ikšķile" florbolisti viesojās kaimiņu novadā un ar 10:4 Salaspilī pieveica Saulkalnes komandu. Trīs vārtus uzvarētājiem guva Mārtiņš Vilks, pa diviem – Raimonds Zemzāle un Kaspars Tauriņš.

Bēdīgāk klājās "Ķekavas Bulldogs" vienībai, kas ar 3:9 kapitulēja Armijas florbola klubam. Pēc precīzu metienu apmaiņas spēles sākumā ķekavieši cīņas turpinājumā ielaida astoņus vārtus pēc kārtas.

28. oktobrī pirmo mājas spēli pret "Rīgas Sargiem" aizvadīs RAČF debitanti "Inčukalns Coyoti" komandas florbolisti, bet dienu vēlāk "Ķekavas Bulldogs" savā laukumā uzņems "Bigfoots Ko" vienību.