22.10.2014 13:54

Rīgas telpu futbola čempionāts risināsies arī Pierīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rīgas telpu futbola čempionāts risināsies arī Pierīgā arhīvs

Nepilns desmits Pierīgas komandu šosezon piedalīsies Rīgas atklātā telpu futbola čempionāta otrās un trešās līgas turnīros.

 

Otrās līgas B apakšgrupā jau divas spēles aizvadījuši komandas "TENTE" futbolisti, kuri vispirms viesos nospēlēja neizšķirti 1:1 ar "Arigo M" vienību, bet pēc tam savā laukumā Baložu vidusskolas sporta zālē dalīja punktus ar sporta kluba "Inter"/"Dardedze P" komandu – 4:4.

Pavisam Rīgas čempionāta otrajā līgā spēlē 22 komandas, kas sadalītas divās apakšgrupās, to vidū ir futbola klubs "Jaunolaine", FK "Ķekava"/Kadaga, "LKR Ropaži", "Baldone" un "TENTE". Pēc divu apļu izspēles pa četrām labākajām komandām no katras grupas turpinās cīņas par medaļām divu apļu turnīrā ar pretējās grupas vienībām. Pārējie klubi otrajā posmā izspēlēs vietas no devītās līdz pēdējai.

Pēc līdzīga principa risināsies arī trešās līgas turnīrs, kurā piedalīsies FK "Taipans"/Saulkrasti, "ASK Kadaga-2" un Ķekavas novada komandas.

Jau trešdien plkst. 20.30 Saulkrastu sporta centrā FK "Taipans"/Saulkrasti futbolisti tiksies ar "G4S Husky" spēlētājiem, bet plkst. 21.20 Baldones vidusskolā laukuma saimnieki aizvadīs otrās līgas spēli pret Rīgas pašvaldības policijas komandu. Ceturtdien plkst. 20.45 Ķekavas novada komanda Baložu vidusskolas zālē uzņems "ASK Kadaga-2" vienību.