17.10.2014 11:36

Carnikavas florbolisti sezonu sāk ar rezultatīvu uzvaru

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas florbolisti sezonu sāk ar rezultatīvu uzvaru arhīvs

Rīgas atklātā florbola čempionāta sezonas pirmajā spēlē carnikavieši savā laukumā pamanās gūt divpadsmit un ielaist astoņus vārtus.

Carnikavas komandas pirmie pretinieki turnīrā bija "RF Blice" komanda. Pirmajā trešdaļā mājinieki panāca 4:1 pārsvaru, taču otrajā periodā, gūstot četrus vārtus pēc kārtas, pretinieki izvirzījās vadībā. Pēdējā trešdaļā carnikavieši tomēr prata izmantot laukuma priekšrocības un svinēja uzvaru 12:8.

Ar četriem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm Carnikavas komandas sastāvā izcēlās Gatis Miglāns. Normundam Ramam divi vārtu guvumi un trīs piespēles, Dēvidam Osītim 2+2, Mārtiņam Alksnim 2+0.

Jau ziņots, ka Rīgas čempionāta pirmajā spēlē Saulkalnes florbolisti ar 7:4 pārspēja "Inčukalns Coyoti" vienību. Pierīgu turnīrā pārstāv vēl arī pašreizējie čempioni florbola klubs "Ikšķile" un "Ķekavas Bulldogs". Pavisam turnīrā piedalās 17 komandas, kas pirmajā posmā divās apakšgrupās aizvada divu apļu turnīru. Astoņas labākās vienības kvalificēsies Superlīgas turnīram.