16.10.2014 20:24

Mārupes basketbolisti pārved uzvaru no Valmieras

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes basketbolisti pārved uzvaru no Valmieras arhīvs

Mārupes sporta centra komanda Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas turnīrā izcīnījusi otro uzvaru trijās spēlēs.

Izbraukuma mačā pret basketbola kluba "Valmiera" un Valmieras bērnu sporta skolas komandu mārupieši pirmajā puslaikā divreiz iekrāja astoņu punktu pārsvaru (18:10, 36:28). Laukuma saimnieki abas reizes atspēlējās, bet otrā puslaika izskaņā pat uz brīdi izvirzījās vadībā (43:41). Pašu galotni gan veiksmīgāk aizvadīja viesi un devās atpūtā ar triju punktu pārsvaru (46:43).

Līdzīgā garā, tiesa, nedaudz mazāk rezultatīvi, cīņa turpinājās arī pēc pārtraukuma. Ceturtās ceturtdaļas sākumā Mārupes basketbolisti veica 12:5 izrāvienu un sasniedza lielāko rezultāta starpību spēlē (72:60), taču valmierieši vēlreiz atspēlējās un trīs minūtes līdz pamatlaika beigām atjaunoja intrigu (73:70). Tad gan viesi ar septiņiem punktiem pēc kārtas veica izšķirošo atrāvienu – beigu rezultāts 83:72 Mārupes SC labā.

Rezultatīvākais ar 25 punktiem viesu rindās bija Mārtiņš Motivāns, kurš realizēja četrus no sešiem trīspunktu metieniem un septiņus no astoņiem soda metieniem. Toms Straudovskis iemeta 15 punktus, Armands Seņkāns un Artūrs Kramiņš – pa 12.

Nākamo spēli Mārupes basketbolisti aizvadīs svētdien plkst. 15 savā laukumā pret olimpiskā centra "Limbaži" komandu.