14.10.2014 15:31

Ādažnieki un ķekavieši izcēlušies Jūrmalas MTB velomaratonā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažnieki un ķekavieši izcēlušies Jūrmalas MTB velomaratonā Pēteris Liepiņš, baltijasmaratoni.lv

Sacensībās 47 kilometru distancē sarežģītos laika apstākļos Pierīgas kalnu riteņbraucēji vairākās vecuma grupās izcīnījuši godalgotās vietas.

Pirmās trīs vietas absolūtajā vērtējumā Jūrmalas MTB velomaratonā izcīnīja "Rietumu Delfin" komandas pārstāvji Andris Smirnovs, kurš finišēja pēc stundas, 19 minūtēm un 13 sekundēm, Andžs Flaksis un Krists Neilands, kuri distancē pavadīja vienu sekundi ilgāk. Dāmu konkurencē izturīgākā bija Katrīna Jaunslaviete (1.35:45).

Ādažnieks Normunds Zviedris, kurš pārstāvēja "ZZK" komandu un mērķi sasniedza pēc stundas, 25 minūtēm un 31 sekundes, izcīnīja pirmo vietu MT7 vecuma grupā (1965./69. g. dz.), bet Zanda Rutkovska no "ĀdažiVelo" komandas bija otrā ātrākā FT4 grupā (1980./95. g. dz.).

Jauniešu konkurencē laureātu vidū iekļuva vairāki Ķekavas novada sporta skolas audzēkņi. Otro vietu jaunākajā MT1 vecuma grupā (2000./01. g. dz.) izcīnīja Elvijs Zommers, bet Ieva Līga Kajaka bija trešā labākā šajā grupā jaunietēm. MT2 grupā (1998./99. g. dz.) trešais finišēja Vladlens Gurkins, kurš par vienu pozīciju apsteidza komandas biedru Maksimu Maslovu, bet jaunietēm Krista Ratniece izcīnīja otro vietu.

Ceturtajā vietā vecākajā MT8 grupā (1964. g. dz. un vecāki) ierindojās Ķekavas novada sporta skolas riteņbraukšanas treneris Uldis Puzaks, kurš līdz ar to palīdzēja ķekaviešiem izcīnīt sesto vietu komandu vērtējumā.