14.10.2014 10:17

Basketbola turnīrā Mārupē triumfē "Pirāti" un "Raķetes"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Basketbola turnīrā Mārupē triumfē "Pirāti" un "Raķetes" Mārupes sporta centrs

3x3 basketbola turnīrā zēniem "Mārupes kauss 2014" divās vecuma grupās piedalījās 32 komandas no Rīgas, Pierīgas, Bauskas, Tukuma un vairākām citām Latvijas pilsētām. Galvenās balvas palika Mārupē.

Ņemot vērā lielo komandu skaitu, pirmā spēle U-9 vecuma grupā sākās jau plkst. 8.30, bet apbalvošana U-10 grupā noslēdzās tikai pēc plkst. 23, pavēstīja Mārupes sporta centra basketbola treneris Matīss Vārna.

Turnīrā U-9 vecuma grupā pirmo vietu izcīnīja komanda "Mārupes Pirāti". Labāko trijniekā vēl iekļuva reģionālā sporta centra (RSC) "Sarkandaugava" komanda un Āgenskalna sākumskolas vienība, bet septītajā vietā finišēja otra mājinieku komanda "Mārupes Monstriņi".

Arī U-10 grupā labākie izrādījās laukuma saimnieki – par turnīra uzvarētājiem kļuva "Mārupes Raķetes", kas apsteidza basketbola skolas "Rīga"/"Jugla B" spēlētājus un "Daugavas" sporta nama komandu.

Piektajā vietā ierindojās Ādažu jaunie basketbolisti, vienpadsmitajā – ķekavieši, bet divas citas mājinieku komandas "Mārupes Zibeņi" un "Mārupes Vilki" ieņēma attiecīgi 13. un 16. vietu.

Nākamais 3x3 basketbola turnīrs Mārupē paredzēts 15. novembrī.