07.10.2014 12:04

Ķekavieši noskaidrojuši labākos galda spēļu meistarus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Galda spēļu daudzcīņas sacensības Ķekavas sporta klubā divas dienas risinājās sešās disciplīnās.

Savu precizitāti, roku un prāta veiklību demonstrēja 21 dalībnieks. Pirmajā no divām sacensību dienām novadnieki spēkojās novusā, šautriņu mešanā, dambretē un zolītē, bet vakardien sacentās galda tenisa un šahā, pavēstīja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūrā.

Otro gadu pēc kārtas par daudzcīņas uzvarētāju, rēķinot piecus labākos rezultātus atsevišķās disciplīnās, kļuva Juris Pūpols. Līdzīgi kā pērn, viņš neuzvarēja nevienā sacensību veidā, taču bija otrais dambretē, trešais galda tenisā, ceturtais šahā, piektais novusā un sestais zolītē (vēl arī desmitais šautriņu mešanā). J.Pūpolam līdz ar to mazākā vietu summa 20 (pirms gada bija 18).

Otrajā vietā ar 23 punktiem ierindojās Vladimirs Mihnovskis, kurš uzvarēja galda tenisa turnīrā, bet trešais ar 29 punktiem bija novusa un dambretes turnīru uzvarētājs un vienlaikus arī sacensību galvenais tiesnesis Juris Firsts, kurš pirms gada ieņēma otro vietu.

Šautriņu mešanā pirmo vietu izcīnīja Vilnis Jaunpaulis, zolītē – Osvalds Vilnis un šahā – Vilis Kalniņš. Līdz ar Ķekavas vīriem galda spēļu daudzcīņu veica arī Baiba Valtere, kura nevienā turnīrā nepalika pēdējā un kopvērtējumā ierindojās 17. vietā.