06.10.2014 13:55

Ģirtam Bricim panākumi starptautiskās jātnieku sacensībās Tallinā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ģirtam Bricim panākumi starptautiskās jātnieku sacensībās Tallinā Latvijas Jātnieku federācija

Babītes novada jāšanas sporta kluba "Sport de Lux" pārstāvis, startējot dažādās kategorijās ar vairākiem zirgiem, izcīnījis trīs godalgotās vietas.

Lielākos panākumus Ģirts Bricis guva "Open" sacensībās ar 145 cm augstiem šķēršļiem, kurā ar zirgu Emilie Jolie JB nevainojami veica gan pamatmaršrutu, gan pārlēkšanu un izcīnīja pirmo vietu un 3000 eiro naudas balvu.


Galvenajā "Grand Prix" maršrutā ar 160 cm augstiem šķēršļiem Bricis ar Emilie Jolie JB uzrādīja vienu no labākajiem laikiem, taču viens nogāzts šķērslis neļāva pakāpties augstāk par desmito vietu.

Divas godalgotās vietas – vienu pirmo un vienu otro vietu – Ģ. Bricis nopelnīja jaunzirgu sacensībās (125–130 cm) kopā ar Dynamique DML. Vēl viņiem arī viena sestā vieta. Bet "Open" kategorijā (130–135 cm) Ģ. Bricim ceturtā vieta ar Egano van Kadal un astotā vieta ar Carlord.

Vienā no trim sacensībām jaunajiem jātniekiem otro vietu ar zirgu Progresu izcīnīja Laura Penele no Jaunmārupes ZS "Lielceri". Savukārt Nellijai Nullei no Garkalnes sporta kluba "Gaujas Krasti" divas ceturtās vietas ar zirgu Lord Picasso.

Sacensībās šķēršļu pārvarēšanā Tallinā piedalījās sportisti no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas, Somijas, Polijas, Krievijas un Baltkrievijas.