06.10.2014 10:25

Ādažu džudistiem divas sudraba medaļas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu džudistiem divas sudraba medaļas Latvijas Džudo federācija

Nedēļas nogalē aizvadīts pēdējais Starptautiskā Rīgas kausa posms, kurā startēja 51 sportists no Latvijas, Igaunijas un Baltkrievijas. Viņu vidū bija arī seši Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāvji.

Diviem no viņiem izdevās izcīnīt otrās vietas. Svara kategorijā līdz 66 kilogramiem Vjačeslavs Filatovs uzvarēja pirmajās divās cīņās un iekļuva finālā, kur gan piedzīvoja vienīgo zaudējumu. Savukārt Ralfs Rūsiņš svara kategorijā virs 100 kg vienu cīņu uzvarēja un vienu zaudēja.

Ādažu BJSS pārstāvjiem arī divas piektās vietas. Tās izcīnīja Jānis Straujups svara kategorijā līdz 73 kg un Artjoms Ratņikovs kategorijā līdz 81 kg. Viņiem abiem pa vienai uzvarai un diviem zaudējumiem, tajā skaitā cīņā par trešo vietu.

Ričards Kapcionoks (66 kg) un Helmuts Mūrmanis (73 kg) piedzīvoja neveiksmi jau pirmajās cīņās un sacensības neturpināja.

Šosvētdien Rīgā risināsies Latvijas kausa izcīņa džudo komandām U-14 un U-16 vecuma grupās, bet pēc nedēļas Ādažos risināsies starptautiskais jauniešu džudo turnīrs "Zelta rudens" (U-10, U-12, U-14, U-16) un Latvijas čempionāts meitenēm un jaunietēm (U-14, U-16).