05.10.2014 20:41

Ulbrokas /FS "Masters" florbolistiem trešā uzvara četrās spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas /FS "Masters" florbolistiem trešā uzvara četrās spēlēs Latvijas Florbola savienība

Pēc svētdienas panākuma viesos pret Kocēnu "Rubeni" florbola skolas "Masters" komanda iekļuvusi Latvijas virslīgas turnīra tabulas labāko trijniekā.

Ulbrokas florbolisti jau pirmajā minūtē izvirzījās vadībā, bet trešās trešdaļas pirmajās sekundēs pārsvaru bija palielinājuši līdz 5:2. Taču tad septiņu minūšu laikā mājinieki četras reizes raidīja bumbiņu "Masters" vārtos un pārņēma vadību. Izšķirošie notikumi sekoja drīz pēc tam – pusotrā minūtē viesi atbildēja ar trim precīziem metieniem un izskaņā ne bez pūlēm nosargāja minimālu uzvaru 8:7.

Pa diviem vārtiem Ulbrokas/FS "Masters" labā guva Krišjānis Zeps un Kaspars Šķēls, pa vieniem – Pēteris Freimanis, Kārlis Petrovskis un Ainārs Juškēvičs, kurš tika atzīts par labāko spēlētāju komandā.

Virslīgas turnīra tabulas galvgalā pa deviņiem punktiem ir trim komandām – RTU/"Inspecta" un Ulbroka/FS "Masters" florbolsti tos ieguvuši četrās spēlēs, bet sporta klubs "Pārgauja" trijās. "Ķekavas Bulldogs" ar diviem punktiem trijos mačos ieņem 11. vietu.

Pēc neveiksmes sezonas pirmajā spēlē pirmo uzvaru izcīnījis dāmu florbola kluba "Ķekava". Svētdien spēlē pret Rīgas Stradiņa universitātes komandu otrā perioda vidū ķekavietes bija iekrājušas solīdu 5:1 pārsvaru, taču nepilnu triju minūšu laikā studentes atguva trīs vārtus un atjaunoja intrigu spēlē. FK "Ķekava" florbolistēm tomēr izdevās vienu vārtu pārsvaru nosargāt un nopelnīt trīs punktus – 6:5.

Pa diviem vārtiem uzvarētāju labā guva Dina Štāle un Gundega Vancāne, pa vieniem – Paula Brunovska un Ieva Jurkāne.

Vairākas spēles ar Pierīgas florbola komandu piedalīšanos aizvadītas pirmajā līgā. Saulkalnes klubs ar 4:11 piekāpās Madonas komandai un ar 8:7 pārspēja florbola klubu "Ogres Vilki". Savukārt sporta kluba "Babīte" florbolisti guva otro uzvaru sezonā, ar 3:2 pārspējot Kuldīgas komandu.