02.10.2014 13:13

Olaines futbolistēm Latvijas čempionāta bronza

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolistēm Latvijas čempionāta bronza FK "Olaine"

Latvijas dāmu virslīgas turnīra noslēgumā FK "Olaine"/"Cerība-46.vsk." komanda par nieka tiesu atpaliek no liepājniecēm un apsteidz Rēzeknes komandu VRS/"Optimists-R".

 

Virslīgas sezonu Olaines futbolistes, Anastasijai Romanovai gūstot četrus vārtus, pabeidza ar iespaidīgu 8:1 uzvaru pār SK "Progress"/BJSS–NOOK vienību no Rēzeknes. Diemžēl ar to bija par maz, lai uzvarētu futbola klubu "Liepāja" cīņā ar par sudraba medaļām. Noslēguma turnīra tabulā pēc divu apļu izspēles olainietes no liepājniecēm atpalika tikai par diviem punktiem (22 pret 24), toties par vienu punktu apsteidza tuvākās sekotājas VRS/"Optimists-R" futbolistes.

Pārliecinošu uzvaru virslīgas turnīrā svinēja Rīgas Futbola skolas komanda, kas uzvarēja visās 12 spēlēs ar kopējo vārtu attiecību 90:5.

Latvijas virslīga nebūt nav vienīgais turnīrs, kurā šosezon piedalījās FK "Olaine" futbolistes.

Latvijas dāmu pirmās līgas turnīrā, astoņās spēlēs gūstot piecas uzvaras, olainietes izcīnīja godpilno otro vietu aiz Rīgas Futbola skolas vienības, bet Latvijas kausa izcīņā spēlē par iekļūšanu pusfinālā FK "Olaine" savā laukumā ar 0:3 piekāpās jau pieminētajai Rēzeknes VRS/"Optimists-R".

Savukārt Latvijas jaunatnes čempionātā 2000./01. gadā dzimušām meitenēm Olaines futbola kluba komanda septiņās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti, piedzīvoja trīs zaudējumus un astoņu komandu konkurencē ierindojās ceturtajā vietā.