01.10.2014 14:01

Pierīgas novusa spēlētāji turpina cīņas Latvijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas novusa spēlētāji turpina cīņas Latvijas čempionātā arhīvs

Latvijas individuālā čempionāta otrā posma turnīrā Rīgā 30 dalībnieku vidū bija arī novusa meistari no Ķekavas, Babītes, Olaines, Baldones un Sējas.

Viņi mērojās meistarībā ar spēlētājiem no Rīgas, Jelgavas, Bauskas, Ozolniekiem un Valmieras. Turnīrs aizritēja 11 kārtās, 15 labākie kvalificējās sešpadsmitdaļfinālam, kas 11.oktobrī paredzēts Piņķos.

Nākamajā kārtā izdevās iekļūt sešiem Pierīgas novadu pārstāvjiem. Trešo vietu ar astoņām uzvarām un 16 punktiem aiz rīdziniekiem Guntara Andersona (20 p.) un Matīsa Dekšņa (18 p.) izcīnīja Staņislavs Kojalovičs no Babītes.

Labāko piecpadsmitniekā izdevās iekļūt arī olainiešiem Ivaram Rūjam (14 punkti, 5. vieta) un Edvīnam Ausējam (12 p., 14. v.), ķekaviešiem Leonam Sabaļauskim (12 p., 8. v.) un Guntaram Stepiņam (12 p., 12. v.), kā arī Ivaram Osītim no Babītes (12 p., 11. v.).

Savukārt ārpus pirmajām 15 vietām palika Fjodors Iļjins no Baldones, Aleksejs Mironovs no Sējas, Ivars Kampars (visiem pa 10 p.), Elmārs Štubis no Olaines, Andris Betlers no Sējas (pa 8 p.), kā arī baldonieši Roberts Čudars (6 p.) un Modris Ķipurs (2 p.).

Latvijas individuālo novusa čempionātu 11. oktobrī sāks arī dāmas.