25.04.2012 11:13

Apvienotajā badmintona līgā triumfē Siguldas sportisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Apvienotajā badmintona līgā triumfē Siguldas sportisti Siguldas badmintona klubs

Siguldas badmintona kluba pārstāvji uzvarējuši visās grupās gan pēdējā posmā, gan sezonas kopvērtējumā.

Latvijas Apvienotās badmintona līgas (LABL) trešās sezonas pēdējā piektā posma sacensības risinājās Inčukalna sporta kompleksā. Elites grupā vīriem vēlreiz savu pārākumu apliecināja Artūrs Akmens, kurš pirmo vietu izcīnīja četros no pieciem posmiem. Otro vietu gan posmā, gan kopvērtējumā ieņēma Guntis Lavrinovičs.

A grupā vīriem pirmo un vienīgo zaudējumu sezonā cieta Rihards Sorokins. Spēlē par pirmo vietu viņu pārspēja Kristaps Kalniņš, taču Sorokins saglabāja pirmo vietu kopvērtējumā. Trešo vietu ieņēma Kristers Danče.

B grupas kopvērtējumā pirmās trīs vietas ieņēma siguldieši Nils Turauskis, Artis Daniels Bedrītis un pēdējā posma uzvarētājs Uvis Kronenbergs. Savukārt dubultspēlēs piekto reizi pēc kārtas triumfēja Artūrs Akmens un Guntis Lavrinovičs.

Dāmu sacensībās par divkārtēju uzvarētāju kļuva Jekaterina Romanova, kura uzvarēja četros no pieciem posmiem vienspēlēs (arī pēdējā) un pārī ar Ievu Eglīti bija labākā dubultspēlēs. Eglītei otrā vieta A grupas vienspēļu kopvērtējumā, trešā bija Nadīna Naruseviča no RTU.

B grupā pirmo vietu izcīnīja Līva Pūka, informēja Siguldas badmintona klubs.