18.09.2014 12:55

Upesciema futbolisti divās spēlēs ielaiž 18 vārtus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Līdz Latvijas futbola otrās līgas Vidzemes reģiona turnīra beigām atlikušas piecas spēles; uzvarētāji jau zināmi.

Ļoti rezultatīvi aizvadītas pēdējās divas spēles ar Garkalnes sporta kluba "Upesciems" futbola komandas piedalīšanos, tiesa, abās viņi piedzīvoja smagas sagrāves ar sešu vārtu starpību.

Vispirms SK "Upesciems" spēlētāji izbraukumā ar futbolam neraksturīgu rezultātu 5:11 piekāpās futbola klubam "Valka". Trīs vārtus viesu labā guva Edijs Daņilovs, pa vieniem – Nauris Baranovskis un Ivars Lukaševičs.

Nākamajā mačā garkalnieši, vienīgos vārtus gūstot Jorenam Grīntālam, ar 1:7 zaudēja futbola klubam "Staiceles Bebri", kas līdz ar šo panākumu nodrošināja pirmo vietu turnīrā un tiesības piedalīties Latvijas otrās līgas finālturnīrā.

Vēl vienā Vidzemes reģiona turnīra spēlē futbola klubs Ādaži ar 1:3 zaudēja "Riga United FC" komandai. Ādažnieku rindās ar precīzu sitienu izcēlās Artūrs Ēdolfs.

Turnīra tabulā Upesciema futbolisti ar 20 punktiem ieņem trešo vietu, par vienu punktu atpaliekot no FK "Valka" un par diviem apsteidzot "Riga United FC", turklāt visām trim komandām atlicis aizvadīt pa divām spēlēm. Divi mači palikuši arī FK "Ādaži" futbolistiem, kuri ar 13 punktiem ieņem priekšpēdējo piekto vietu.