12.09.2014 10:13

Foto: Spilgti aizvadīta Ādažu novada Sporta diena

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Silta laika un spožas saules lutināta, septembra pirmās nedēļas nogalē ar aizraujošām sacensībām dažādos sporta veidos un izdomas bagātām atrakcijām arī vismazākajiem sportistiem aizritēja Ādažu novada Sporta diena.

Pasākuma dalībniekiem bija iespēja cīnīties par Ādažu novada kausu gan basketbolā un pludmales volejbolā, gan arī spēka divcīņā un veloorientēšanās sacensībās, kurās, kā katru gadu, divās distancēs varēja doties gan pieaugušie, gan bērni. Sacensību organizatori bija sarūpējuši interesantu velomaršrutu, lai sacensības būtu vēl neparastākas. Kopumā pludmales volejbolā piedalījās 13 komandas, basketbolā – septiņas, bet spēka divcīņā 18 svara kategorijās piedalījās 34 sportisti. Visvairāk interesentu startēja veloorientēšanās sacensībās – veselas 18 komandas.

Bērnus iepriecināja jautrā un atraktīvā Pepija Garzeķe, kura bija parūpējusies par to, lai ne mirkli nebūtu garlaicīgi – visas dienas garumā vismazākie sporta spēļu dalībnieki piedalījās dažādās stafetēs un rotaļās. Ādažu novada Sporta dienas izskaņā tika noskaidrotas labākās komandas un dalībnieki katrā sporta veidā.

Pludmales volejbolā sievietēm uzvarēja komanda "Turbo zaķi", vīriešiem – "Abi labi", basketbolā vīriešiem – "Jauktie" un zēnu grupā – komanda "Ādaži", veloorientēšanās īsajā distancē pirmo vietu izcīnīja komanda "Dille dille", bet garajā distancē – "Lauku ūbeles", spēka divcīņā sievietēm uzvarēja Valērija Nekrasova, vīriešiem – Maksims Popovs, jauniešiem – Sandis Barops, junioriem – Jānis Kravalis, senioriem – Arnis Mazurs.