10.09.2014 11:26

Pierīgas skolu futbola turnīrā uzvar Babītes zēni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Piņķos notikušajā Pierīgas novadu sporta spēļu futbola turnīrā D vecuma grupas (2003. gadā dzimušiem) puišiem piedalījās komandas no 12 skolām.

Pirmajā posmā vienības bija sadalītas trijās apakšgrupās, kur aizvadīja pa trim spēlēm. Grupu uzvarētāji pēc tam izspēlēja finālturnīru par 1.–3. vietu, otro vietu ieguvēji par 4.–6. vietu un trešo vietu ieguvēji – par 7.–9. vietu, bet pēdējās ceturtajās vietās palikušajiem turnīrs bija beidzies ar 10.–12. vietu.

Ar trim uzvarām trijās spēlēs apakšgrupu turnīrus beidza mājinieki Babītes vidusskolas puikas un Mārupes vidusskolas audzēkņi, turklāt pirmie guva 22 vārtus un neielaida nevienus, bet otrie turnīru beidza ar vārtu attiecību 16:0. No trešās grupas galvenajā finālturnīrā iekļuva vidusskolas "Patnis" jaunie futbolisti, kuri guva divas uzvaras un vienu spēli beidza neizšķirti.

Finālmačos par 1.–3. vietu Babītes komanda pārspēja "Patni" ar 3:0 un mārupieši ar 2:0, bet abu uzvarētāju savstarpējā spēle beidzās neizšķirti 2:2. Vieni gūtie vārti vairāk pirmās vietas liktenis izšķīra par labu Babītes vidusskolas komandai. Mārupes vidusskolai otrā vieta, "Patnim" trešā.

Turnīrā par 4.–6. vietu uzvarēja Ādažu vidusskolas zēni, kuri ar 4:1 uzvarēja piektās vietas ieguvējus Ulbrokas vidusskolas audzēkņus un ar 5:0 pieveica Jaunmārupes pamatskolas komandu, kas finišēja sestajā pozīcijā. Savukārt turnīrā par 7.–9. vietu tālākās vietas sadalīja Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola, Zaķumuižas pamatskola un Mārupes pamatskola.

Ar dalītu 10.–12. vietu turnīru beidza Carnikavas pamatskolas, Inčukalna pamatskolas un Vangažu vidusskolas komandas.