08.09.2014 14:23

FOTO: Baldonē regbistes cīnās par Latvijas čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Baldonē regbistes cīnās par Latvijas čempionāta medaļām Einārs Binders

Latvijas sieviešu čempionāta trešajā posmā pēc kārtas uzvarējušas LSPA regbistes, kuras nokļuvušas soļa attālumā no uzvaras čempionāta kopvērtējumā.

Latvijas čempionāta trešajā posmā, tāpat kā abos iepriekšējos, svētdien piedalījās sešas komandas. Pirmo reizi turnīrs norisinājās Baldonē, un pirmoreiz tajā tika izcīnīts arī "Dzelzāmura kauss".

Izšķirošajā cīņā studentes visai pārliecinoši ar 34:0 pieveica savas galvenās konkurentes "Selenu". Tāpat kā iepriekšējos posmos, trešo vietu izcīnīja sporta klubs "Imanta", kas izšķirošajā mačā ar 28:5 pārspēja Jūrmalas sporta centra komandu. Savukārt piektās šoreiz bija "Jaunpiebalga/Garkalne–Livonia" regbistes, kas bija pārākas cīņā pret "Eleja–Jelgavas NSC" komandu.

Par posma rezultatīvāko spēlētāju kļuva LSPA pārstāve Līga Svetlova (60 punkti), par labāko tika atzīta "seleniete" Anete Skrastiņa, informēja Latvijas Regbija federācijā.

Latvijas čempionāta kopvērtējumā pēc trim posmiem LSPA ir 18 punktu, RK "Selena" 15, SK "Imanta" 12, Jūrmalas SC 9, "Jaunpiebalga/Garkalne–Livonia" 5, "Eleja–Jelgavas NSC" 4 punkti.

Latvijas dāmu regbija čempionāta pēdējais ceturtais posms norisināsies 4. oktobrī. Bet jau 20. septembrī "Anniņmuižas" laukumā spēkiem mērosies U-18 meiteņu komandas.