08.09.2014 09:50

Mārupes kauss paliek Mārupē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes kauss paliek Mārupē Mārupes sporta centrs

Mārupes sporta kompleksā aizvadītas sezonas pirmais Mārupes sporta centra organizētais 3:3 turnīrs "Mārupes kauss", kurā U-10 un U-11 vecuma grupās piedalījās 19 zēnu basketbola komandas.

Jaunākajā grupā, kurā spēlēja deviņas komandas, pirmās divas vietas izcīnīja mājinieku komandas. Apakšgrupu spēlēs "Mārupes Bruņinieki" uzvarēja visās četrās, bet "Mārupes Raķetes" – visās trijās spēlēs un iekļuva finālā. Mārupiešu savstarpējā duelī ar 22:16 pārākas izrādījās "Raķetes".

Ceturtajā vietā ierindojās Ķekavas jaunie basketbolisti, kuri apakšgrupā ierindojās otrajā vietā aiz mājiniekiem, bet spēlē par trešo vietu ar 7:10 piekāpās reģionālā sporta centra (RSC) "Sarkandaugava" komandai. Savukārt sesto vietu ieņēma "Ādažu Bultas", kas mačā par piekto vietu zaudēja sporta skolas "Jugla" vienībai 14:20.

Līdz finālam mājinieki tika arī U-11 grupas turnīrā, kurā piedalījās desmit komandas. "Mārupes Pirāti", uzvarējuši četrās spēlēs grupu turnīrā, izšķirošajā spēlē par pirmo vietu tikās ar vienaudžiem no RSC "Sarkandaugava" un sīvā cīņā piekāpās 24:29.

Trešo vietu ieņēma "Ķeizarmeža" jaunie basketbolisti, "Mārupes Tīģeri" ierindojās sestajā, bet "Mārupes Monstriņi" – septītajā vietā.

Turnīrā notika arī metienu konkursi, un abos uzvarēja mārupieši. U-10 grupā uzvarēja Ralfs Vinters no komandas "Mārupes Bruņinieki", bet U-11 grupā – "tīģeris" Eduards Blumers.