04.09.2014 15:10

"MX Ādaži" komanda pastiprinās ar Igaunijas un Krievijas motobraucējiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"MX Ādaži" komanda pastiprinās ar Igaunijas un Krievijas motobraucējiem www.superkauss.lv

Svētdien Saldū norisināsies sestās "Monster Energy Superkauss" motokrosa sezonas noslēdzošais posms, kurā sportisti un komandas cīnīsies par ZZS Lielo balvu.

Patīkamas ziņas faniem šajās dienās ir sagādājusi "MX Ādaži" komanda, pastiprinot savu sastāvu ar diviem augstas klases sportistiem, pavēstīja rīkotāji. Kā pirmais pirms pāris dienām tika pieteikts viens no vadošajiem Igaunijas solo klašu braucējiem Prīts Ratseps, kuram ir liela pieredze visaugstākā ranga sacīkstēs.

Ceturtdien "MX Ādaži" pieteica vēl vienu kaimiņvalsts sportistu – Krievijas ātrāko kvadriciklu klases braucēju Daniilu Vlasovu, kurš neapšaubāmi būs viens no pretendentiem uz uzvaru kvadru klasē un nopietns palīgs komandai cīņā par vietu uz Saldus finālposma pjedestāla.

"MX Ādaži" komandas krāsas Saldū aizstāvēs arī tās līderi Eiropas kvadriciklu čempionāta bronzas laureāts Edgars Meņģelis un veterānu grupas favorīts Leons Kozlovskis, kā arī Jānis Saldavs, Jānis Kārkliņš, Raivis Soote un Rinalds Dišlers Kirilko.

Pirms pēdējā Superkausa posma Leona Kozlovska vadītā Ādažu komanda kopvērtējumā ieņem sesto vietu, par 48 punktiem atpaliekot no piektās vietas.