03.09.2014 10:18

Stopiņu handbolisti sezonu sāk ar graujošu zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolisti sezonu sāk ar graujošu zaudējumu arhīvs

Otrdien Ulbrokā ar Stopiņu novada handbola komandas (NHK) un Latvijas čempionvienības Dobeles "Tenax" spēli sākās Rīgas atklātais čempionāts.

Pērn abas komandas startēja Latvijas virslīgā – "Tenax" triumfēja čempionātā, bet Stopiņu NHK palika pēdējā desmitajā vietā. Arī savstarpējās spēlēs intriga izpalika – abos mačos pārliecinoši uzvarēja dobelnieki 35:22 un 55:20.

Rīgas čempionāta atklāšanas spēlē "Tenax" vēlreiz apliecināja savu lielisko gatavību sezonai, neatstājot pretiniekiem nekādas cerības. Pirmajā puslaikā Stopiņu NHK handbolisti guva tikai četrus vārtus, kapitulējot spēles pirmo daļu ar 4:24, ziņo Latvijas Handbola federācija.

Lai arī pēc pārtraukuma laukuma saimniekiem ar pretinieku vārtu iekarošanu veicās nedaudz labāk, "Tenax" izteikti dominēja un izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru 50:15. Mājinieku labā sešus vārtus guva Andris Lazda, četrus – Renārs Čerņevskis.

10. septembrī Rīgas čempionāta A apakšgrupas pēdējā spēlē Stopiņu handbolisti Babītes novada Spuņciemā sacentīsies ar klubu "Jūrmalas Sports", kas pirms tam viesosies Dobelē. Divu apakšgrupu uzvarētāji 14. septembrī cīnīsies par Rīgas čempionu titulu, bet otro vietu ieguvēji noskaidros bronzas medaļu ieguvējus.