02.09.2014 10:51

Ādažu džudisti izcīna piecas medaļas Liepājā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Desmit Ādažu bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) pārstāvji piedalījušies Liepājas "Open" jauniešu džudo turnīrā. Puse no viņiem mājās pārveda godalgas.

U-13 vecuma grupā svara kategorijā līdz 36 kilogramiem ādažnieki izcīnīja pirmās divas vietas. Pēc uzvarām apakšgrupu cīņās Ralfs Alksnis un Jānis Edgars Štrauss bija labākie arī pusfinālā un tikās finālā, kurā pārāks izrādījās Ralfs.

Vēl vienu medaļu Ādažu BJSS komanda ieguva svara kategorijā līdz 40 kg, kur ar divām uzvarām trijās cīņās trešo vietu ieguva Valters Jenerts.

Liepājā notika sacensības arī U-16 vecuma grupā. Pirmo vietu svara kategorijā līdz 60 kilogramiem izcīnīja Mareks Markāns, kurš uzvarēja visās trīs cīņās.

Savukārt kategorijā līdz 40 kilogramiem, kurā pieci dalībnieki sacentās katrs ar katru, trim džudistiem bija pa trim uzvarām un vienam zaudējumam. Pēc papildu rādītājiem Andrejs Rižovs palika trešajā vietā.

Vienu medaļu Liepājā izcīnīja arī Ulbrokas sporta kluba pārstāvis Oļegs Maistruks, kurš sacensībās U-13 vecuma grupā svara kategorijā līdz 45 kg vienīgo zaudējumu piedzīvoja finālā un ierindojās otrajā vietā.