29.08.2014 12:27

Upesciema futbolistiem vairāk uzvaru, carnikaviešiem vairāk zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Upesciema futbolistiem vairāk uzvaru, carnikaviešiem vairāk zaudējumu FK "Carnikava"

Noslēgumam tuvojas Latvijas futbola čempionāta otrās līgas reģionālie turnīri, kuros piedalās vairākas Pierīgas komandas.

Vidzemes reģiona turnīrā trīs spēles aizvadījuši sporta kluba "Upesciems" futbolisti. Vispirms viņi savā laukumā ar 3:0 pieveica "Riga United FC" komandu – pa vieniem vārtiem guva Ivars Zvirbulis, Gatis Zankovskis un Jānis Avots.

Nākamajā mačā Garkalnes novada klubs ar 3:1 uzvarēja futbola klubu "Alberts". Ar precīziem sitieniem atzīmējās Jorens Grīntāls un J. Avots, vēl reizi pretinieki raidīja bumbu savos vārtos.

Turnīru SK "Upesciems" komanda turpināja ar izbraukuma spēli pret futbola klubu "Valka"/Valmiera. Cīņa beidzās neizšķirti 2:2. Vārtus viesu labā guva I. Zvirbulis un I. Vīnbergs.

Turnīra tabulā ar 20 punktiem SK "Upesciems" ieņem otro vietu četrus punktus aiz "Staiceles Bebriem". Ceturtajā vietā ir FK "Ādaži" (10 p.), kas svētdien izbraukumā tiksies ar turnīra līderiem "bebriem".

Rīgas čempionātā divas spēles atlikušas futbola klubam "Carnikava", un ar 14 punktiem (četras uzvaras, divi neizšķirti, astoņi zaudējumi) viņi deviņu komandu konkurencē ieņem sesto pozīciju.

Pēdējos mačos carnikavieši ar 3:1 pārspēja "DSVK Traktors" vienību (divi vārti Glemisona Rodrigesa, vieni Džeimsa Velingtona kontā), bet pēc tam piedzīvoja "sausos" zaudējumus pret "Dinamo Rīga" (0:3) un Rīgas Tehniskas universitātes futbola klubu (0:2).