27.08.2014 13:26

Inčukalnā būvē handbola piramīdu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mini handbola seminārs Inčukalna sporta kompleksā Mini handbola seminārs Inčukalna sporta kompleksā www.hk-lspa.lv

2014./2015. gada sezonā "Celtnieks"/LSPA vīriešu handbola komanda sākusi sadarbību ar Inčukalna novadu, kura sporta kompleksā aizvadīs visas savas mājas spēles.

Pateicoties Inčukalna novada deputātu vienbalsīgam lēmumam 20. augusta sēdē par "Celtnieks"/LSPA komandas atbalstīšanu, sadarbība ar novadu panākta uz vairākiem gadiem. Līdz ar to handbols vēl vairāk kļūs par neatņemamu Inčukalna sporta dzīves sastāvdaļu.

Klubā norāda, ka sadarbības sākšana Inčukalnā ir nākamais solis handbola piramīdas izveidošanā. Komandai atkal ir sava mājas zāle, kurā uz lielā laukuma tiks aizvadīti gan treniņi, gan spēles. Ar handbolu un mini handbolu Inčukalnā un Vangažos jau šobrīd nodarbojas vairāk nekā 80 jaunieši vecumā līdz 18 gadiem.

Sākot ar septembri, "Celtnieks"/LSPA handbolisti Inčukalna sporta kompleksā sāks treniņprocesu. Pirmo spēli jaunajā sporta zālē komanda aizvadīs 12. septembrī, kad Rīgas atklātā čempionāta ietvaros plkst. 20.30 tiksies ar Latvijas junioru izlasi ("Lat-98"). Šosezon "Celtnieks"/LSPA handbolisti piedalīsies Rīgas atklātajā čempionātā, Latvijas virslīgas čempionātā un Baltijas līgas Izaicinājuma kausā.

2014. gada sezonā Rīgas atklātajā čempionātā startēs sešas komandas. "Celtnieks"/LSPA komanda ir ielozēta B grupā kopā ar "Lat-98″ un HK "Ogre" handbolistiem. A grupā cīnīsies Dobeles "Tenax", "Jūrmalas Sports" un Stopiņu novada handbola komandu (NHK), turklāt Jūrmalas un Stopiņu handbolisti savstarpējo maču aizvadīs 10. septembrī Babītes novada Spuņciemā.

Abu grupu spēcīgākās komandas 14. septembrī tiksies finālā, bet otro vietu ieguvējas aizvadīs maču par bronzu.