25.08.2014 15:19

Jau otro reizi šogad sieviešu rallijā ātrākās salaspilietes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)

Pagājušās nedēļas beigās Jūrmalas pusē norisinājās septītais sieviešu rallijs, kurā piedalījās 309 ekipāžas.

Pirmo vietu izcīnīja Salaspils pašvaldības darbinieces, Sporta nama direktora vietniece Dace Kaļverša un kultūras metodiķe Indra Trofimoviča, startējot ar komandas "X Sports Cycling Team" karogu, informēja Salaspils Sporta namā.

Šogad Dacei un Indrai šī ir jau otrā uzvara, pirmā uzvara tika izcīnīta "BTA Sieviešu dienas rallijā" 8. martā. Turklāt arī 2010. gadā Salaspils pārstāves "Sieviešu dienas rallijā" guva laureāšu titulu.

Sieviešu rallija dalībniecēm, vadoties pēc īpaši sastādītas leģendas, 150 kilometrus garajā maršrutā bija jāatrod trīs kontrolpunkti. Pirmais no tiem atradās Engurē, otrais Tukumā, bet trešais Jūrmalā – Dzintaru Mežaparkā. Katrā no tiem dalībniecēm bija jāveic vairāki atjautības un veiklības uzdevumi, piemēram, frisbijkērlings, krokets, spīdmintons, izbrauciens ar gokartiem un citi.

Jau ziņots, ka Sieviešu rallija rīkotāji bija cerējuši uzstādīt jaunu Ginesa pasaules rekordu, pulcinot vienā motoru sporta pasākumā visvairāk daiļā dzimuma dalībnieču (470 ekipāžas), diemžēl šoreiz tas neizdevās.