24.08.2014 15:57

Florbola klubi aizvadījuši pirmssezonas pārbaudes turnīrus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbola klubi aizvadījuši pirmssezonas pārbaudes turnīrus Latvijas Florbola savienība

Nedēļas nogalē vairākas Pierīgas florbola komandas piedalījušās starptautiskos turnīros Latvijā un Igaunijā.

"Tallink" florbola turnīrā Tallinā elites grupā vīriem trešo vietu sešu komandu konkurencē ieņēma florbola skolas "Masters"/Ulbrokas spēlētāji. Viņi ar 8:1 pieveica Igaunijas izlasi, ar 5:4 Somijas klubu "Tikkurilan Tiikerit" un ar 5:3 vēl vienu Somijas komandu "AC HaKi", kā arī piedzīvoja zaudējumus cīņās ar pirmo divu vietu ieguvējiem no Somijas "FBC Turku" (4:7) un "Blasters" (4:5).

Amatieru jeb hobiju grupā piedalījās "Coyote"/Inčukalns florbolisti, taču četros mačos pret trim Somijas un vienu Igaunijas klubu piedzīvoja četrus zaudējumus un palika pēdējā 12. vietā.

Kocēnos un Valmierā brīvdienās notika tradicionālais turnīrs "Latvian Open", kurā piedalījās trīs florbola komandas no Ķekavas. Nevienai gan neizdevās iekļūt pusfinālā.

Dāmu florbola klubs FK "Ķekava" apakšgrupas turnīrā izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja vienu neveiksmi, bet ceturtdaļfinālā ar 1:4 piekāpās Igaunijas Dabaszinātņu universitātes (EMU) komandai.

"Ķekavas Bulldogs" kluba florbolistes grupā guva vienu uzvaru, vienreiz nospēlēja neizšķirti un divreiz zaudēja, bet spēlē par vietu pusfinālā pagarinājumā ar 3:4 zaudēja Krievijas kluba "Nauka Travelstroy" otrajai komandai.

Vīru turnīrā piedalījās "Ķekavas Bulldogs" vienība. Pirmajā posmā "buldogu" bilance bija viens panākums, divi neizšķirti un zaudējums. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā viņi ar 3:2 pārspēja Kocēnu "Rubeni", bet astotdaļfinālā atzina Liepājas "Kuršu" pārākumu 3:4.

Latvijas florbola čempionāts startēs 19. septembrī.