19.08.2014 14:30

Pierīgas florbola klubi turpina briest jaunajai sezonai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas florbola klubi turpina briest jaunajai sezonai arhīvs

Gatavojoties jaunajai sezonai, starptautiskos pārbaudes turnīros spēles aizvadījušas vairākas Pierīgas florbola komandas.

Rīgā notikušajā "Unihoc Riga Cup" turnīrā, kas risinājās vairākās vecuma grupās, ar divām pēdējām vietām piecu dāmu komandu konkurencē bija jāsamierinās florbola klubiem "Ādaži" un "Ķekavas Bulldogs".

Grupu turnīrā ādažnieces vienīgo uzvaru guva pār ķekavietēm (5:0) un zaudēja "Rīgas Lauvām", "Angry Pigs" no Krievijas un "Liepājai", bet buldodzes piedzīvoja neveiksmes visos četros mačos. Pārspēlē par vietu pusfinālā FK "Ādaži vēlreiz ar 5:0 pārspēja "Ķekavas Bulldogs", bet pēc tam pusfinālā piekāpās "Rīgas Lauvām" 3:4 un pēc tam cīņā par trešo vietu arī liepājniecēm 0:4.

Vīru turnīrā piedalījās Babītes komanda, kas pirmajā posmā ar vienādu rezultātu 5:3 uzvarēja "Līgatni" un "Jūrmalu", bet zaudēja "Rīgas Bigfoots" 2:5 un Somijas klubam "Honkers" 2:6. Izslēgšanas turnīrs Babītes florbolistiem beidzās jau pirmajā kārtā pēc neveiksmes mačā ar vēl vienu Somijas komandu "ON7" 3:5.

Savukārt florbola kluba "Carnikava" spēlētāji piedalījušies starptautiskā turnīrā "Czech Open" Prāgā, kurā startēja gandrīz 300 komandu. Vīru turnīra apakšgrupas spēlēs viņi tikās ar trim Čehijas komandām un piedzīvoja trīs zaudējumus – 0:4 pret "Snipers Trebič", 1:2 pret "FBC Start" un 0:2 pret "FBC Kralupy". Bet izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā (1/128 finālā) nācās piedzīvot vēl vienu neveiksmi pret čehu vienību "Desperados" 0:4.