19.08.2014 12:27

Baldones futbolisti trešie Jūrmalas domes kausa izcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Baldones futbolisti trešie Jūrmalas domes kausa izcīņā turniri.lv

Jūrmalas domes un "Piebalgas alus" kausa izcīņas finālturnīrā pludmales futbolā desmit komandu vidū bija Baldones un Ropažu pārstāvji.

Finālturnīra dalībnieki pirmajā posmā tika sadalīti divās apakšgrupās pa piecām komandām, kas aizvadīja apļa turnīru. Pa divām labākajām kvalificējās pusfinālam. Par pārsteigumu negatīvā nozīmē parūpējās ropažnieki, kuri regulārā turnīra četrus posmus bija pabeiguši kā kopvērtējuma līderi. Viņi četrās spēlēs guva tikai vienu uzvaru un pusfinālā neiekļuva.

Toties labāko kvartetā izdevās iespraukties Baldones komandai. Rīkotāji informēja, ka grupu turnīra pēdējā kārtā viņi panāca sev nepieciešamo uzvaru ar divu vārtu pārsvaru (2:0 pār "Imanta Dens" vienību) un grupā ieņēma otro vietu.

Pusfinālā baldoniešiem pretī stājās divu iepriekšējo gadu čempioni "Atlas" futbolisti, pret kuriem argumentu īsti nebija – zaudējums 1:6, kaut arī pirmie vadībā bija izvirzījušies tieši Baldones komandas spēlētāji. Toties spēlē par trešo vietu viņi ar 5:2 uzvarēja komandu "Kreiss".

Finālturnīra simboliskajā piecniekā tika iekļauts Baldones komandas spēlētājs Lauris Balodis, kā arī Aleksejs Mozolis no Ropažiem.