16.08.2014 19:34

Mārupieši uzvar Pierīgas novadu pludmales volejbola turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sestdien Mālpils pludmales volejbola laukumos notikušajā turnīrā ar septiņu novadu komandu piedalīšanos Mārupes volejbolisti finālā triju setu cīņā pārspēja ropažniekus.

Apakšgrupu turnīrus bez zaudējumiem pabeidza abi vēlākie finālisti. Mārupieši ar 2:0 pārspēja Mālpils un Stopiņu novadus un ar 2:1 Salaspili. Savukārt ropažnieki triju komandu turnīrā ar 2:0 uzvarēja Baldoni un ar 2:1 Babīti. Otrās vietas grupās ieguva Mālpils un Babītes pludmales volejbolisti, kuri arī kvalificējās pusfinālam.

Spēlēs par vietu finālā Mārupes vienība izrādījās pārāka divos setos pār Babītes novadu, bet Ropažu volejbolistiem uzvarai pār laukuma saimniekiem bija nepieciešami trīs seti. Finālā Mārupes komanda turpināja uzvaru sēriju un sagādāja vienīgo zaudējumu Ropažu vienībai – 2:1.

Spēlē par trešo vietu Babītes novads ar 2:0 pārspēja Mālpili, bet mačā par piekto vietu Stopiņu novads ar 2:0 uzvarēja Baldoni. Pēdējā septītajā vietā palika salaspilieši.

Pierīgas novadu sporta spēļu kopvērtējumā līderpozīcijas saglabā Babītes novads (160 punkti), kuram cieši seko Mārupe (158). Tālākās vietas pagaidām ieņem Baldone (150,5), Salaspils (140), Ropaži (138), Mālpils (116) un Stopiņi (pa 112 p.).

Šāgada novadu spēlēs atlikušas sacensības krosā, šautriņu mešanā, basketbolā vīriem, peldēšanā, volejbolā vīriem un dāmām, kā arī zolītē.