15.08.2014 18:36

Mārupes tenisa skolas pārstāvis Latvijas čempiona godā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes tenisa skolas pārstāvis Latvijas čempiona godā Latvijas Tenisa savienība

Krišjānis Stabiņš Latvijas čempionātā uzvar piecās spēlēs, zaudējot tikai vienā setā.

Vienu no saspringtākajām spēlēm ar pirmo numuru izliktais Krišjānis aizvadīja pirmajā kārtā pret Rihardu Emuliņu un uzvarēja ar 6:4, 7:5. Nākamajās divās kārtās viņa pretinieki Artis Svaža un Ņikita Ribakovs nespēja uzvarēt ne geimā – 6:0, 6:0.

Pusfinālā K. Stabiņš, mača gaitā atspēlējoties ar 2:6, 7:6 (7:4), 6:2, pārspēja Edgaru Maņuši, bet piektdien finālā visai pārliecinoši pieveica turnīra otro numuru Deivu Jukšu 6:3, 6:2.

Vēl viens Mārupes tenisa skolas audzēknis Rihards Feldmanis piedzīvoja zaudējumus pirmajā kārtā gan vienspēļu turnīrā, gan vīru dubultspēlēs kopā ar Reini Bucēnu, bet jaukto dubultspēļu turnīrā, kurā spēlēja kopā ar Adriju Runču, izcīnīja divas uzvaras, taču piekāpās pusfinālā.

Dāmu vienspēļu turnīrā no Mārupes tenisa skolas pārstāvēm labāk veicās A. Runčai. Viņa ar 6:3, 6:3 uzvarēja Alisi Isajevu, ar 6:3, 6:0 Elīnu Zīveri, taču ceturtdaļfinālā ar 3:6, 0:6 piekāpās vēlākajai Latvijas čempionei Irinai Kuzminai-Rimšai, kura savukārt otrajā kārtā bija uzvarējusi mārupieti Annu Ozerovu.

A. Ozerova pārī ar Viktoriju Demčenkovu dāmu dubultspēļu turnīrā iekļuva pusfinālā, kur piedzīvoja zaudējumu.