15.08.2014 11:22

Mārupes novadā turpinās Mini motokrosa sezona

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Mazo motokrosa braucēju Mini motokrosa treniņsacensību ceturtajā posmā Mārupē, mototrasē "Vilciņi", pulcējas 55 braucēji vecumā no trīsarpus līdz 15 gadiem.

Arī šoreiz dalībnieki bija atbraukuši ne tikai no dažādām Latvijas malām, bet arī no kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas un Krievijas, kas apliecina lielu interesi par Latvijā veidotajām sacensībām arī ārzemju dalībnieku vidū.

Latvijas Motosporta federācijā pavēstīja, ka, lai gan citviet Rīgā laikapstākļi bija ļoti drūmi un nepatīkami ar ilglaicīgām lietusgāzēm un pērkona negaisu, mototrasē "Vilciņi" spīdēja saule, atbalstītāji bija apmierināti un priecīgi. Un arī dalībnieku sejās varēja redzēt prieku par to, ka ļoti veiksmīgi pievarējuši savu iknedēļas trešdienu izaicinājumu.

Vaicājot pašiem dalībniekiem viedokli par trases sarežģītības pakāpi, aptaujātie puikas atbildēja, ka neuzskata trasi par ļoti sarežģītu, bet arī par vieglu ne, un laikapstākļu ietekme uz trasi nav īpaši izteikta.

20. augustā "Vilciņu" mototrasē paredzēts Mini motokrosa pārceltais piektais posms, bet pēdējais sestais notiks 5. oktobrī, kad paredzēts atvērt arī lielo trasi veterānu, retro un senioru klasēm.