12.08.2014 13:07

Ādažnieki uzvarējuši Latvijas Pašvaldību darbinieku sporta spēlēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažnieki uzvarējuši Latvijas Pašvaldību darbinieku sporta spēlēs www.adazi.lv

Ādažos aizvadītas Latvijas Pašvaldību darbinieku sporta spēles, kurās piedalījās 22 komandas no novadu, pilsētu pašvaldībām un Latvijas Pašvaldību savienības.

Spēļu dalībnieki sacentās dažādos sporta veidos – strītbolā, pludmales volejbolā, mini futbolā, skriešanā, svara bumbas celšanā, virves vilkšanā, priekšsēdētāju sporta aktivitātēs, šautriņu mešanā, basketbola soda metienos un stafetes skrējienā.

Trīs no pirmajām četrām vietām kopvērtējumā ieņēma Pierīgas novadu pašvaldību darbinieki. Mazāko punktu skaitu nopelnīja "laukuma saimnieki" ādažnieki, kuriem sekoja Ķekavas novada pašvaldības darbinieki, bet ceturto vietu aiz Pļaviņu novada ieņēma Sējas novada komanda. No Pierīgas vēl spēlēs piedalījās Olaines, Carnikavas un Garkalnes novadu pārstāvji.

Individuāli un komandām par sacensību laureātiem skriešanā kļuva Oļegs Smirnovs (Olaine) un Ieva Ješkina (Ādaži), strītbolā – Dace Cīrule, Linda Zaķe, Aigars Vītols, Kaspars Starks un Gints Krauja (Ķekava), svaru bumbu celšanā – Liene Ozoliņa (Sēja) un Uģis Volosovskis (Ķekava), šautriņu mešanā – Guntars un Kristīne Jakobsoni (Sēja) un Gundars Leonovičs (Ādaži), bet virves vilkšanā – Līga Voldena, Linda Zaķe, Aigars Vītols, Kaspars Dtars, Gints Krauja, Aivars Purvlīcis, Uģis Volosovskis un Valts Variks (Ķekava).