11.08.2014 16:29

Salaspilī noslēgusies bērnu sporta nometne "Varonis"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspilī noslēgusies bērnu sporta nometne "Varonis" www.salaspils.lv

No 4. līdz 10. augustam Salaspils sporta nams rīkoja sporta nometni "Varonis", kuru apmeklēja bērni no septiņu līdz 17 gadu vecumam.

Nometnes mērķis bija iepazīstināt bērnus ar sporta veidiem, ar kuriem viņi varētu turpināt nodarboties jaunajā mācību gadā. Tā bija unikāla iespēja visiem dalībniekiem nedēļas laikā izmēģināt spēkus dažādos sporta veidos pie profesionāliem treneriem.

Pasākuma rīkotāji pastāstīja, ka nometnes dalībniekiem bija iespēja katru dienu trenēties florbolā, futbolā, basketbolā, badmintonā, frisbijā, galda tenisā, karatē, nodarbībās uz batuta, "Zumba KIDS", "Breakdance", mācīties "Capoeira". Viņi apguva arī pašaizsardzības elementus un sporta terminus angļu valodā.

Nometnes dalībnieki redzēja gan paraugdemonstrējumus, gan uzzināja daudz interesantu faktu par sportu, būtiskākajiem sasniegumiem, piedalījās stafetēs un interesantās komandu spēlēs.

Noslēguma pasākumā Salaspils sporta nama stadionā bērni piedalījās piedzīvojumu sacensībās, kuru laikā komandām bija jācīnās par uzvaru jautrās stafetēs. Katra komanda saņēma trofeju – "Dusmīgo putnu" piņjatu (ar pārsteigumiem, dāvaniņām vai saldumiem piepildītu rotaļlietu). Noslēgumā visi svinīgi tika cienāti arī ar pasākumam īpaši ceptu torti.

Rīkotāji pateicas Salaspils novada sporta biedrībām un treneriem, kuri atbalstīja Salaspils sporta namu pasākuma organizēšanā: florbola klubam "Saulkalne", I. Miglinieka sporta skolai, Salaspils frisbija klubam, breakdance treneriem, Salaspils badmintona klubam, bērnu futbola klubam "Salaspils", Salaspils galda tenisa klubam, batuta treneriem, kapoeiras un zumbas treneriem, Salaspils karatē klubam un Salaspils Džosui karatē klubam.