07.08.2014 14:43

Augusta otrdienas Olainē pieder mazajiem riteņbraucējiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Augusta otrdienas Olainē pieder mazajiem riteņbraucējiem Olaines sporta centrs/tvolaine.lv

Olaines Sporta centrs Olaines 2. vidusskolas stadionā sarīkoja vēl nebijušu pasākumu – pirmās riteņbraukšanas sacensības bērniem līdz 12 gadu vecumam "Bērni uz riteņiem 2014".

Rīkotāji pavēstīja, ka uz pirmā posma starta stājās 45 jaunie riteņbraucēji no Olaines pilsētas un novada, kā arī Rīgas un Jelgavas, kuri tika dalīti dažādās vecuma un riteņu grupās. Katrai grupai bija jānobrauc noteikts apļu skaits stadionā – viens pašiem mazākajiem un pieci lielākajiem.

Visiem riteņbraucējiem sporta centrs bija sarūpējis pateicības par piedalīšanos un piemiņas suvenīru, bet par uzvarētājiem šoreiz savās vecuma grupās kļuva Ēriks Jānis Raitgars, Patrīcija Paula Zommere, Eva Dorbe, Diāna Lote Valdberga, Renārs Ločmelis, Arta Pavloviča, Laura Klismete, Edvards Vuškāns, Amela Kirilova, Andrejs Lapins, Katrīna Rugāja un Kārlis Klismets.

Sacensību organizētāji atgādina, ka nākamās kārtas norisināsies katru augusta otrdienu – 12., 19. un 26. augustā. Sākums plkst. 18, reģistrēšanās no plkst. 17.

Pasākuma mērķis ir veicināt interesantu un veselīgu brīvā laika pavadīšanas iespēju bērniem un radīt interesi par riteņbraukšanu un velosportu.

Vairāk fotogrāfiju skatīt šeit.