07.08.2014 13:47

Salaspils frisbijistiem divi zaudējumi un vieta ārpus "Top 16"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijistiem divi zaudējumi un vieta ārpus "Top 16" www.frisbee.lv

Salaspils frisbija kluba (FK) jauktā komanda piedzīvojusi divas neveiksmes pasaules klubu čempionāta otrajā posmā. Tās viņiem liedz iekļūt 16 labāko komandu vidū.

Pirmo spēli pret trešajā vietā izlikto ASV komandu "Polar Bears" salaspilieši iesāka ļoti pārliecinoši un puslaikā devās atpūtā ar rezultātu 8:5, un dominēja arī otrā puslaika sākumā, sasniedzot 10:6 pārsvaru, informēja Latvijas Frisbija federācijā. Tomēr izskaņā amerikāņi izrādījās spēcīgāki, un Salaspils komandai nācās atzīt pretinieku pārākumu 13:15.

Lai cerētu turpināt cīņu par vismaz 16. vietu, "Salaspils FK" spēlētājiem bija obligāti nepieciešama uzvara otrajā spēlē pret "Wild Card" komandu. Taču pēc sāpīgās neveiksmes iepriekšējā spēlē Salaspils frisbijisti neesot spējuši noskaņoties, un pretinieki jau pašā spēles sākumā izvirzījās vadībā. Turpinājumā latvieši centās pietuvoties rezultāta izlīdzināšanai, tomēr amerikāņi noturēja iekrāto punktu pārsvaru un svinēja uzvaru 15:9.

Līdz ar to salaspilieši turpinās cīņu par 17. vietu pasaulē. Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā viņi sacentīsies ar Kolumbijas "Discountry", bet otrajā – ar beļģu "Freezzz Beezzz" vai japāņu "IKU!".