07.08.2014 12:28

Dambretisti Eiropas jaunatnes čempionātā patālu aiz līderiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Dambretisti Eiropas jaunatnes čempionātā patālu aiz līderiem belarus.fmjd.org

Baltkrievijas pilsētā Pinskā notikušajā Eiropas jaunatnes čempionātā simtlauciņu dambretē piedalījās vairāki Pierīgas jaunie sportisti, tiesa, bez lieliem panākumiem.

16. vietu U-16 vecuma grupā ieguva siguldietis Edgars Straumanis, kurš uzvarēja un zaudēja pa vienai partijai un septiņas beidza neizšķirti, savācot deviņus punktus no 18 iespējamiem. Šajā pašā vecuma grupā 25. vietā 30 dalībnieku konkurencē ar septiņiem punktiem ierindojās Mārtiņš Zemlītis.

U-13 vecuma grupā sešpadsmito vietu ieguva Gunārs Gribuška no Ikšķiles novada, kurš deviņās partijās guva divas uzvaras un arī nopelnīja deviņus punktus. 26. vietu ar septiņiem punktiem ieņēma Renards Helfrehts no Siguldas, kuram gan bija viena uzvara vairāk.

Divi siguldieši pārstāvēja Latviju jaunākajā U-10 vecuma grupā, taču diemžēl palika pēdējā trijniekā. Kristians Lelis nopelnīja sešus punktus un ieņēma 22. vietu, bet Artūrs Jegurs ar četriem punktiem palika pēdējā 24. vietā. Pēdējā pozīcija, turklāt ar deviņiem zaudējumiem deviņās partijās, arī Kristīnei Urtānei.

Eiropas jaunatnes čempionāts noslēdzas ceturtdien ar ātrspēles turnīriem.