05.08.2014 11:20

Ikšķiles mazie futbolisti rāda klasi Rīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ikšķiles mazie futbolisti rāda klasi Rīgā www.ikskile.lv

Starptautiskā turnīrā "Riga City Cup" Ikšķiles bērnu un skolēnu sporta centra komandas izcīnījušas vienu zelta un divas bronzas medaļas.

Par turnīra uzvarētājiem kļuva U-9 vecuma jeb 2005. gadā dzimušo zēnu komanda. Pirmajā dienā apakšgrupas turnīrā mazie ikšķilieši uzvarēja "Dinamo Rīga" vienību (2:1), futbola skolu "Leevon" (9:1) un futbola skolu "Metta" (1:0), bet nākamajā dienā turnīrā par 1.–4.vietu vēlreiz pārspēja "Dinamo Rīga" (3:2), kā arī "Metta"/Rīga (1:0) un FK "Daugava" (1:0) komandas un izcīnīja pirmo vietu.

Ikšķiles BSSC sastāvā spēlēja Markus Prohorenkovs, Renārs Meļņikovs, Romāns Afanasjevs, Rūdolfs Barkāns, Kristers Krauklis, Dzintars Šķeltiņš, komandas vārtsargs Martins Odiņš un komandas kapteinis Mikus Paulovičs.

U-7 vecuma komanda sešās spēlēs guva pa divām uzvarām, divreiz nospēlēja neizšķirti un divreiz pretiniekiem zaudēja, ierindojoties trešajā vietā. Trešajā vietā 12 komandu konkurencē finišēja arī Ikšķiles U-8 vecuma futbolisti, kuriem četras uzvaras un divi zaudējumi.