04.08.2014 13:00

"MX Ādaži" braucējiem mainīgas sekmes motokrosa trasēs

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

"MX Ādaži" komandas pārstāvji nedēļas nogalē startējuši Eiropas motokrosa čempionāta kārtējā posmā Igaunijā un Superkausa izcīņā Kandavā.

Eiropas čempionāta posmā kvadriciklu klasē Igaunijā Edgars Meņģelis uzvarēja kvalifikācijā un finišēja pirmais sacīkšu pirmajā braucienā, taču otrajā braucienā, būdams vadībā, tehnisku problēmu dēļ bija spiests izstāties un sacensību kopvērtējumā ieņēma septīto vietu.

Superkausa sacensību seriāla ceturtajā posmā Kandavas trasē Leons Kozlovskis pēc divu iepriekšējo posmu izlaišanas uzvarēja abos braucienos senioru klasē. "MX Ādaži" vadītājs kopvērtējumā ieņem desmito vietu.

Jānis Saldavs kvadriciklu klasē abos braucienos finišēja piektais, posma kopvērtējumā ieņēma ceturto vietu un seriāla summā ir devītais. Savukārt Raivis Soote pēc trešās vietas pirmajā braucienā otrajā nefinišēja un summā ierindojās 12. vietā.

50 un 65 kub.cm iesācēju grupā, kurā attiecīgi otro un ceturto vietu izcīnīja brāļi Kārlis un Jānis Reišuļi no Krimuldas, Ralfs Kozlovskis kopvērtējumā ieņēma septīto pozīciju.

Šīs nedēļas nogalē Ķeguma trasē notiks pasaules čempionāta posms blakusvāģu ekipāžām un Eiropas čempionāta posms kvadricikliem.