30.07.2014 10:36

Ādažu un Carnikavas futbolistiem gan uzvaras, gan zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu un Carnikavas futbolistiem gan uzvaras, gan zaudējumi FK "Ādaži"

Mainīgām sekmēm kārtējās spēles Latvijas futbola otrās līgas reģionālajos turnīros aizvadījušas vairākas Pierīgas komandas.

Vidzemes reģiona turnīrā futbola klubs "Ādaži" vispirms ar 1:2 piekāpās FK "Valka"/Valmiera vienībai (vienīgos vārtus guva Māris Pilsētnieks), bet pēc tam guva otro uzvaru sezonā, mača izskaņā ar 4:2 pārspējot "Riga United FC" futbolistus. Pa diviem vārtiem guva Guntis Gabrāns un Rūdolfs Veisbergs.

Šis panākums ādažniekiem gan nepalīdzēja pakāpties no pēdējās sestās vietas turnīra tabulā. Viņu kontā šosezon ir divas uzvaras un seši zaudējumi.

Uz trešo vietu tabulā noslīdējuši sporta kluba "Upesciems" futbolisti, kuri divu līdzšinējo līdervienību savstarpējā cīņā kapitulēja "Staiceles bebriem" 0:3. Garkalnes novada komandai ir 13 punkti aizvadītajās septiņās spēlēs – "bebriem" ir par četriem punktiem vairāk, bet valcēniešiem viens punkts vairāk.

Rīgas čempionātā pa vienai uzvarai un zaudējumam futbola kluba "Carnikava" kontā. Vispirms carnikavieši ar 0:4 (0:3) zaudēja "Monarhs/Flaminko" komandai, bet pēc tam, mača gaitā atspēlējot vienu vārtu deficītu, ar 2:1 (0:0) uzvarēja turnīra pastarīšus FK "Fortūna". Uzvaras golu uzvarētāju labā guva brazīlietis Leonardo Freitass, bet pirms tam sāncenši ieraidīja bumbu savos vārtos.

Šīs sezonas desmit spēlēs carnikaviešiem ir trīs uzvaras, divi neizšķirti, pieci zaudējumi, 11 punkti un piektā vieta turnīra tabulā deviņu komandu konkurencē.

Zemgales reģiona turnīrā otro uzvaru izcīnījuši Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" dublieri, kuri ar 4:0 pārliecinoši pieveica Engures novada komandu. Vārtus guva Kristaps Žodziņš, Oto Renārs Lūsis, Krists Kalniņš un Elvijs Antonišķis.