29.07.2014 12:27

Siguldiete gandrīz nepārspējama badmintona turnīrā Klaipēdā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldiete gandrīz nepārspējama badmintona turnīrā Klaipēdā Siguldas badmintona klubs

Jekaterina Romanova starptautiskā badmintona turnīrā "Jūros Švente" Lietuvā izcīnījusi divas pirmās un vienu otro vietu.

Turnīrā piedalījās badmintonisti no Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas, Zviedrijas un Izraēlas. Sekmīgākā no Siguldas badmintona kluba pārstāvjiem bija J. Romanova. Vienspēļu turnīrā pēc uzvarām pirmajās divās spēlēs viņa finālā ar 17:21, 21:17, 21:16 pārspēja savu dubultspēļu partneri Gerdu Voitehovsku no Lietuvas.

Dāmu pāru cīņās Jekaterina ar Gerdu kopā uzvarēja visas četras spēles, bet jaukto dubultspēļu turnīrā, kur J. Romanovas partneris bija cits siguldietis Pauls Gureckis, viņi uzvarēja pirmos divus mačus, bet finālā sīvā cīņā ar 15:21, 21:17, 17:21 piekāpās Karolim Eimutaitim un Gabijai Narvilaitei.

Jauniešu turnīrā meitenēm otro vietu vienspēlēs ieguva Marta Brengule, trešo Amanda Sofija Grosberga un ceturto – Annija Rulle-Titava.

Astoto vietu vienspēļu turnīrā un piekto vietu dāmu dubultspēļu turnīrā ieņēma Siguldas sporta skolas audzēkne Liāna Lenceviča. Savukārt Rūta Aizupiete, startējot B grupas turnīrā, ierindojās ceturtajā vietā vienspēlēs un sestajā vietā pāru turnīrā kopā ar Amandu Sofiju Grosbergu.