28.07.2014 12:47

Motokrosa braucējiem panākumi Stelpē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Motokrosa braucējiem panākumi Stelpē www.motokross.lv

Aizvadītās nedēļas nogalē Stelpes "Pīlādžu" mototrasē norisinājās Latvijas kausa izcīņas un Latvijas junioru čempionāta ceturtais posms, kurā godalgotas vietas ieguvuši vairāki Pierīgas komandu pārstāvji.

Kvardiciklu klasē pārliecinošas uzvaras abos braucienos guva "MX Ādaži" komandas pārstāvis Edgars Meņģelis, bet trešajā vietā ierindojās viņa komandas biedrs Jānis Saldavs, kurš arī bija labākais "Q amatieru" grupā. Bērnu sacensībās Q50 klasē pirmo vietu izcīnīja Kristiāns Stoļarovs no Babītes.

MX2 motociklu klasē pirmo vietu izcīnīja Gints Filipsons no Babītes novada. Braucienos kopā ar MX1 klases pārstāvjiem viņš divreiz finišēja piektajā vietā. MX50 klasē bērniem par uzvarētāju kļuva krimuldietis Kārlis Reišulis, kurš bija labākais abos braucienos, bet astotajā vietā ierindojās Kārļa jaunākais brālis Jānis Mārtiņš Reišulis.

Divas uzvaras Pierīgas motobraucējiem arī pieredzējušāko sportistu grupās. Senioru klasē pirmo vietu izcīnīja "MX Ādaži" vadītājs Leons Kozlovskis, bet veterānu grupā labākais bija Atis Alžāns no Mārupes novada auto moto kluba "Bieriņi".