16.07.2014 09:53

Ķekavas regbisti netiek Latvijas čempionāta pusfinālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas regbisti netiek Latvijas čempionāta pusfinālā Zigismunds Zālmanis, Nikon

"Ulre"/Ķekavas novada sporta skolas komanda arī otrajā Latvijas regbija čempionāta ceturtdaļfināla spēlē piekāpjas "Eži"/LMT vienībai.

Jau ziņots, ka pagājušajā nedēļā "Ulre"/ĶNSS regbisti, kas Latvijas čempionāta pirmo posmu pabeidza pēdējā sestajā vietā, zaudēja "ežiem" 13:36. Atbildes spēlē deficītu atspēlēt neizdevās, un, kaut arī pēc pirmā puslaika ķekavieši bija vadībā 14:5, beigās tika piedzīvots vēl viens zaudējums 22:37.

"Eži"/LMT regbisti līdz ar to uzvarēja divu spēļu summā, iekļuva pusfinālā un septembrī tiksies ar "Garkalne/Livonia" un RK "Ovāls" dueļa zaudētājiem, bet ķekavieši aizvadīs cīņas par piekto vietu.

"Ulre"/ĶNSS komandas rindās ar piezemējumiem atbildes mačā izcēlās Roberts Grants, Kārlis Garokalns un Krists Krūzkops, bet Artūrs Andersons precīzi sita divus realizācijas un vienu soda sitienu.

"Pirmās 50 minūtes bija labas, taču spēles beigās pietrūka cīņasspara," Latvijas Regbija federācijas preses dienestam spēli komentēja "Ulre"/Ķekavas NSS atbildīgais treneris Normunds Struža. "Jāatzīst, ka mūsu jaunajai komandai vēl par maz individuālās meistarības un arī spēles izpratne jāpalielina. Viena lieta ir spēlēt regbiju, bet pavisam cita – mācīties uzvarēt. Šīs prasmes pietrūka."

Savukārt uzvarētāju komandas galvenais treneris Juris Straume atzina, ka pēc uzvaras pirmajā mačā šoreiz spēlētājiem sākumā pietrūcis motivācijas. "Taču mūsējie saņēmās, sāka spēlēt vairāk kopā nevis individuāli, un tas jau deva rezultātu. Sasparojās mūsu uzbrucēji, mums vairāk bija bumba, kas tika spēlēta vieglajam galam, un bija arī ļoti skaisti piezemējumi."

Izšķirošās spēles par Latvijas regbija čempionāta medaļām un pārējām vietām notiks septembrī un oktobrī.