15.07.2014 10:30

Mārupes tenisa skolas audzēkņiem panākumi Latvijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupes tenisa skolas audzēkņiem panākumi Latvijas čempionātā Latvijas Tenisa savienība

Jūrmalā aizvadīts Latvijas jaunatnes tenisa čempionāts vecuma grupās līdz 12 un 16 gadiem. Puišu konkurencē abos vienspēļu turnīros uzvarēja Mārupes tenisa skolas pārstāvji.

U16 grupas finālā savā starpā tikās divi Mārupes skolas audzēkņi, un Roberts Grīnvalds triju setu cīņā ar 7:6 (7:2), 4:6, 6:2 pārspēja Teodoru Pukši. Vēl vienu uzvaru R.Grīnvalds guva jaukto dubultspēļu turnīrā, kurā spēlēja kopā ar Margaretu Rebeku Mertenu.

U12 grupā zēniem pirmo vietu izcīnīja Kārlis Ozoliņš, kurš pusfinālā ar 6:1, 6:1 pārliecinoši pieveica Nikolaju Galkinu, bet finālā ar tādu pašu rezultātu Danielu Linkunu-Morozovu. Vēl vien medaļa Kārlim pienācās par otro vietu dubultspēļu turnīrā pārī ar Markusu Holštromu.

Divas medaļas U12 vecuma grupā guva arī Mārupes tenisa skolas audzēknes. Otro vietu ieņēma Dārta Daļecka, ikkura spēlēja kopā ar Nikolu Tramu, un trešo – Sabīne Rutlauka, kuras pāriniece bija Agrita Gavronska.

Vienspēļu turnīrā pēc zaudējumiem ceturtdaļfinālā abas mārupietes aizvadīja savstarpējo spēli par piekto vietu, kurā ar 6:3, 6:1 pārāka izrādījās Dārta Daļecka.