14.07.2014 15:36

Futbolistiem gan pārliecinošas uzvaras, gan sāpīgi zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbolistiem gan pārliecinošas uzvaras, gan sāpīgi zaudējumi www.fta.lv

Ar Pierīgas komandu piedalīšanos turpinās Latvijas futbola otrās līgas reģionālie turnīri.

Vidzemes reģionā pa divām spēlēm aizvadījuši sporta kluba "Upesciems" futbolisti un futbola klubs "Ādaži". Garkalnes novada komanda vispirms ar 0:1 piekāpās futbola klubam "Alberts", bet pēc tam pārliecinoši ar 4:1 pieveica ādažniekus. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Nauris Baranovskis, pa vieniem – Andis Dombrovskis un Oskars Odiņš. FK "Ādaži" rindās ar goda vārtiem atzīmējās Emīls Draška.

Nākamajā spēlē Ādažu komanda tikās ar FK "Alberts" futbolistiem un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju – 3:2. Vārtus guva Jānis Kleperis, Kaspars Auželis un Māris Spalviņš.

Turnīra tabulā SK "Upesciems" ar 13 punktiem sešās spēlēs ir līderi, bet FK "Ādaži" ar trim punktiem ieņem pēdējo sesto vietu.

Rīgas čempionātā ceturto zaudējumu astoņās spēlēs piedzīvojis futbola klubs "Carnikava", kas ar 0:4 kapitulēja vienai no turnīra līdervienībām FK "Rīnūži". Deviņu komandu konkurencē carnikavieši ar astoņiem punktiem ieņem dalītu piekto vietu.

Beidzot startējis arī otrās līgas turnīrs Zemgales reģionā, kurā šogad piedalās piecas komandas, tostarp divas no Olaines. Pirmajā spēlē Apvienotās futbola akadēmijas "Olaine" otrā komanda ar graujošu 12:0 rezultātu apspēlēja jaunatnes futbola centra "Dobele" vienību. Krists Kalniņš guva četrus vārtus, Oto Renārs Lūsis divus.